Disclaimer / Copyright
Organisatie


Elemma maakt bij het organiseren van leerprocessen gebruik van diverse methoden en technieken, gestoeld op jarenlange didactische en inhoudelijke ervaring. Daarnaast heeft Elemma met haar partners vooral in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met e-learning.

Elemma heeft hierbij een uitgebreid netwerk van ervaren trainers, opleiders en ontwerpers, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Elemma is hierdoor in staat vrijwel altijd een compleet en adequaat aanbod te kunnen leveren aan de klant.

De klant kan kiezen uit diverse vormen van de trainingen en opleidingen: individueel en/of gezamenlijk, in-company of gecombineerd met andere instellingen of door middel van workshops (een vorm van educatie waarbij theorie- en praktijkonderwijs gelijktijdig plaatsvinden). De trainingen en opleidingen kunnen intern, maar desgewenst ook op oefenlocaties plaatsvinden. Door middel van innovatieve leervormen zoals leren vanaf afstand, leren vanaf de werk- en/of thuisplek kan op elk gewenst moment en op verschillende manieren leerstof worden aangeboden. Door de juiste opleidingsmix kunnen daardoor grote kostenvoordelen worden behaald.