Disclaimer / Copyright
Portfolio

E-learning

Project
Opleidingen BHV en EHBO

Vraag en doelgroep
Speerpunt in de vraagstelling vormde de noodzaak tot een kwalitatief hoogwaardige BHV en EHBO opleiding (zowel voor settings waarin kinderen aanwezig zijn als volwassenen).

Aanbod en oplossing
Elemma kon hieraan een bijdrage leveren door haar specifieke expertise op het gebied van e-learning. Een leerroute e-learning bestaat uit één of meerdere modulen. In de cursus wordt per module de kennis van de cursist getoetst.
Wanneer er sprake is van een opleidingsroute die uit meerdere cursussen of modulen bestaat, wordt een LeerManagementSysteem (LMS) noodzakelijk. Dat betekent dat de cursist toegang krijgt door een persoonlijke inlogcode. BHV en EHBO worden niet alleen via e-learning aangeboden. De e-learningcursus vormt de juiste voorbereiding voor het gezamenlijke uitgangspunt van de cursisten bij de start van het praktijkdeel. Het praktijkdeel wordt vervolgens door ervaren en gediplomeerde praktijkdocenten aangeboden. Nadat de cursist de opleiding en het examen met goed gevolg afgerond heeft, krijgt hij of zij het BHV-certificaat of het EHBO-diploma. Voor STJJMH (Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland), die de bijscholing verzorgt voor het club- en buurthuiswerk voor de gemeenten in Zuid Holland, verzorgen wij het totale scholingstraject (incl. de administratie) voor de opleiding BHV.

Terug naar het overzicht

STJJMH