Selecteer een pagina

BHV & EHBO

De cursussen van Elemma zorgen voor een verhoogde veiligheid in uw bedrijf.

Hoge kwaliteit

Volledig ontzorgt

Eerlijke prijs

Meer dan 10 jaar aan ervaring

Wat doen we?

Wij combineren E-Learning Praktijk voor uw bedrijf

Bij calamiteiten is het belangrijk om snel te handelen. Alleen dan worden ongelukken voorkomen. Op een bedrijf moeten dus voldoende goed opgeleide BHV-ers aanwezig zijn. Een Bedrijfshulpverlener (BHV-er) kan een beginnende brand bestrijden, eerste hulp verlenen en een ontruiming begeleiden. In geval van direct gevaar biedt hij noodzakelijke hulp om letsel te beperken. Als medewerkers de opleiding BHV-er van elemma gevolgd hebben, voldoet uw bedrijf of organisatie aan de wettelijke arbo-bepalingen. Dat geeft niet alleen een veilig gevoel, het kan zelfs levens redden!

Spoedeisende en niet-spoedeisende hulp:

  • Reanimatie & AED
  • Gebruik verbandmiddelen
  • Slagaderlijke bloedingen
  • Hoe te handelen bij brandwonden, botbreuken en elektraongevallen
  • Stabiele zijligging
  • Communicatie, ontruiming en brandbestrijding
  • Ontruimingsaspecten
  • Verbranding en blussen
  • Communicatie bij incidenten

In iedere organisatie waar met kinderen, jeugd of sporters wordt gewerkt moeten voldoende mensen aanwezig zijn die kennis hebben van EHBO. Een ongeluk of blessure ligt altijd op de loer. 

Een verbanddoos is natuurlijk al een stap in de goede richting. Maar iemand die weet hoe de materialen toe te passen en hoe hulp te verlenen bij de uiteenlopende verwondingen of blessures is van groot belang. U kunt dan daadwerkelijk het slachtoffer helpen en mogelijk erger voorkomen.

Als organisatie hebt u de zorgplicht voor al de mensen die zich onder uw hoede en verantwoordelijkheid bevinden. Met een goede EHBO-opleiding kunt u de zorg bieden en de hulp verlenen die nodig is. Elemma biedt een volledige EHBO-opleiding met een tijdsinvestering die bij uw specifieke situatie past. We maken hierbij gebruik van e-learning en praktijkinstructie. 

Vanuit Elemma kregen wij onze eerste BHV cursus. Doordat wij goed voorbereid aan de slag gingen verliep de dag erg soepel. Als team zijn we nu meer bezig met veiligheid. Ook weet ik nu hoe ik iemand echt zou moeten reanimeren!

Rens – TopMeet

Door de combinatie van E-Learning en praktijk kon mijn bedrijf eenvoudig en leerzaam de eerste BHV cursus volgen op onze eigen locatie. Door de praktische ervaring zijn wij ons nu bewuster in het omgaan met veiligheid.

Sjoerd – Lansing ICT & Telecom

Stuur ons een bericht

Bel ons

(026) 352 95 39

Kantoor locatie

6800 AV Arnhem

Telefoonnummer

(026) 352 95 39

Email

info@elemma.nl