Selecteer een pagina

Over ons

Elemma is een specialist in het verzorgen van BHV- en EHBO-cursussen voor uw bedrijf. 

Hoge kwaliteit

Volledig ontzorgt

Eerlijke prijs

Meer dan 10 jaar ervaring

Ons verhaal

Wij maken bedrijven veilig

Elemma

Het woord Lemma betekent stamwoord: het woord dat centraal staat, maar dat een andere betekenis krijgt als andere woorden daarop aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan het woord huis met verschillende toevoegingen: huisnummer, huisvrouw, geeft ‘huis’ telkens een andere eigen betekenis. De toegevoegde E bij Elemma staat voor het elektronisch leren in verschillende situaties.

Visie

De leerbehoefte van de klant staat bij ons altijd centraal. Samen met de opdrachtgever wordt nauwgezet vastgesteld wat de mogelijkheden en de leerdoelen zijn. Om deze laatste goed te kunnen bepalen wordt vooraf een ‘scan’ gemaakt van competenties en vaardigheden van de deelnemers. Toepassen van E-Learning, individuele coaching en/of supervisie kan onderdeel uitmaken van het opleidingstraject.

Elemma ziet leren als een gezamenlijk cyclisch proces: leren door ervaringen, leren door toepassen, evalueren en vervolgens, samen, opnieuw formuleren of bijstellen van nieuwe leerdoelen. Zo ontstaat tijdens de training vanzelf de behoefte tot bijstelling en daarmee tot de volgende leersituatie.

Missie

Elemma wil aan de basis staan van verschillende opleidingen en leerbehoeften van mensen die hun eigen competenties willen ontwikkelen, gerelateerd aan de wens van de organisatie. Door het toepassen van innovatieve leervormen, zoals E-Learning en het digitaal beschikbaar stellen van cursusmateriaal kunnen grote kostenvoordelen worden behaald.

Elemma ontwikkelt dan ook graag in samenspraak met de klant duurzame BHV- en EHBO-programma’s. De leerbehoefte en mogelijkheden van zowel de organisatie als de betrokken medewerkers zijn hierbij uitgangspunt.

Jaar ervaring

BHV-Cursussen

EHBO-Cursussen

Wat doen we?

Wij combineren E-learning & Praktijk voor uw bedrijf

Persoonlijk

Elemma kan u een persoonlijke service verlenen, wij kunnen dit doen door gebruik te maken van onze uitgebreide expertise en netwerk in opleidingsland. Hierdoor kan er altijd een passende oplossing gevonden wordt.

E-Learning

Elemma ontwikkelt in samenwerking met haar partners gebruiksvriendelijke en attractieve digitale cursussen in de vorm van E-Learning. Vooral op het gebied van veiligheid heeft Elemma expertise opgebouwd.

Flexibiliteit

Elemma begrijpt dat een BHV-cursus naast het huidige werk van de werknemers moet. Hierdoor is flexibiliteit erg belangrijk, een persoon die bijvoorbeeld ziek is kan aansluiten bij een andere groep. Doordat wij meebewegen met u, ondervindt uw organisatie geen last.

Vanuit Elemma kregen wij onze eerste BHV cursus, doordat wij goed voorbereid aan de slag gingen verliep de dag erg soepel. Als team zijn we nu meer bezig met veiligheid. Ook weet ik nu hoe ik iemand echt zou moeten reanimeren!

Rens – TopMeet

Door de combinatie van E-Learning en praktijk kon mijn bedrijf eenvoudig en leerzaam de eerste BHV cursus volgen op onze eigen locatie. Door de praktische ervaring zijn wij ons nu bewuster in het omgaan met veiligheid.

Sjoerd – Lansing ICT & Telecom

Stuur ons een bericht

Bel ons

(026) 352 95 39

Kantoor locatie

6800 AV Arnhem

Telefoonnummer

(026) 352 95 39

Email

info@elemma.nl